Omda: Skapar framtidens hälso- och sjukvård på Vitalis e-Hälsokonferens 2024

FÖR OMEDELBAR PUBLICERING

Norge den 6 maj 2024 – Omda tillkännager härmed sin medverkan på Vitalis, Skandinaviens största e-Hälsokonferens, som hålls den 13-16 maj i Göteborg.

Omda kommer här att presentera sina tekniska hälso- och sjukvårdslösningar som kan hjälpa vårdorganisationer och sjukhus runt om i Norden att på ett effektivt sätt hantera utmaningar inom verksamheten.

Som ett led i Omdas vision Smarter Ways utvecklar företaget skräddarsydda lösningar som förbättrar resultat inom vården och underlättar för vårdpersonalen. På Vitalis kommer man bland annat att fokusera på följande:

  • Omda Emergency: Som svar på de ekonomiska påfrestningar som akutsjukvården står inför kan Omda Readiness modelleringslösning maximera resursutnyttjandet och samtidigt förbättra vårdkvaliteten
  • Omda LIMS: Omda LIMS inser vilka krav som ställs på organisationer som hanterar blod och har därför infört 2D-scanning i sin ProSang-lösning. Denna innovation effektiviserar arbetsflöden, förenklar processer och ökar patientsäkerheten
  • Omda Woman & Child: För att tillgodose behovet av ökad delaktighet inom mödravården har Omda Woman & Child utvecklat Omda Wellme. Denna patientorienterade plattform underlättar för uppföljning i hemmet och sömlös kommunikation mellan blivande mödrar och de olika vårdgivare som är delaktiga i deras mödravård.

I samverkan med Welsh Ambulance Service NHS Trust (WAST) kommer Omda Emergency också att presentera hur simuleringsprogramvaran Omda Readiness kan underlätta resursplanering för att höja välbefinnandet bland personalen. Läs mer om detta på denna sida.

Under hela konferensen kommer experter från Omda att finnas på plats i monter B04:22 för att presentera live-demos och diskutera med deltagarna. Besökare är varmt välkomna att delta i diskussioner och se visningar av Omdas lösningar.

Omda at Vitalis here: https://omda.com/vitalis2024/

För frågor från media eller för att boka intervjuer, kontakta:
Helen Døcker
Chief Marketing & Communications Officer
+47 91 70 66 44
helen.docker@omda.com

Om Omda

Omda är den ledande leverantören av specialiserad programvara för sjukvård och räddningstjänst i Norden med en växande etablering i Europa, Nordamerika och Stillahavsområdet. Företaget har över 500 kunder i 27 länder och sysselsätter närmare 300 specialister. Vi erbjuder högspecialiserade lösningar för hälso- och sjukvård som hjälper vård- och räddningspersonal till ökad kunskap och smartare arbetssätt. Med fokus på användarcentrerad utformning, värdedriven utveckling och nära samarbeten med kunderna levererar Omda lösningar som ökar patientsäkerheten och förbättrar vårdresultaten.

-SLUT-

Helen Døcker
Chief Marketing and Communications Officer
Categories

Related News

Omda Demonstrates Advanced Patient-Centric Pregnancy and Medication Management Technologies at Vitalis 2024
Read More
Omda Blood Management Software Responds to Europe’s Ageing Population Challenge at the 2024 Vitalis eHealth Conference
Read More
Omda and Welsh Ambulance Services Showcase Pioneering Simulation Solutions for Staff Welfare at Vitalis eHealth Conference
Read More
Omda: Shaping the future of healthcare at Vitalis eHealth Conference 2024
Read More

Related Information

Ladda ner pressmeddelande på svenska
Download
Download
Download
Download
Download

Get in touch

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Helen Døcker
Chief Marketing & Communications Officer
helen.docker@omda.com
She is based in the company’s headquarters in Oslo, Norway.

Join our conversation to build a safer and healthier world.